Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

torsdag 16. juli 2009






Som dere ser,så er det stadig noen nye" forside bilder". Jeg blir ikke helt fornøyd altså.. Får de liksom ikke til å passe helt til. Går det ikke ann å få litt mindre forside på en måte? noen som vet?.. hm,ja ja,får bare fortsette å prøve meg fram:) Vil helst ha et hage bilde,og da aller helst av mine nydelige roser som stadig går igjen på bildene her, er litt stolt av de;)

bursdags grilling sammen med svigerfamilien


I dag feiret vi min mann og min svigerfars bursdag med grilling heime hos oss! det var kjempe kosli. Mi koste oss med deilig grill mat og nydelig kake som min flinke svigerfar hadde bakt. Det er busrdags "barna" som sitter her:)....









...og her er min kjekke tant unge,Frank. En ordentlig sjarmør:)




og Basse ,stakkars , håpte der skulle falle noen godsaker på han au:)

mandag 13. juli 2009


Dette nydelige bildet malte min lille stolthet i fjor da hun var fire år. Det henger på badet og er så skjønt å se på når en må opp gry tidlig en kald vinter dag for å gå på jobb.

interiør bilder




De to skjønne rose bildene har mammaen min kjøpt på loppis,så ga ho de til meg, snille mammaen min:)






Jeg har litt dilla på fattig mannsølv ting,men det ble litt vanskelig å få plassert alt rundt forbi,så jeg lagde en liten samling av noe oppå et gammel skap jeg har, ganske stemningsfullt når jeg har lys i telysestakene i forkant.



Her er noen få av tinga jeg har på mine åpne hyller på kjøkkenet. Utrolig kjekt istedenfor overskaper!! og støv tørker jeg jo daglig,så det er ikke noe problem;)








Den skjønne rose boksen er en julegave fra janne og min bror. Utrolig skjønn.. Trur jeg hinta litt om at jeg ønsket meg den:)
også har vi min kjære slagbenk, min faste plass,der må jeg bare sitte når mi spiser, ellers blir jeg litt små gretten..!

litt mer hage


Endelig blomstrer disse nydelige rosene jeg plantet i fjor..De heter New Dawn, også populært kalt sørlands rose visst nok, da de tåler endel vær og vind. Jeg har plantet noen lavendel busker sammen med de, skal visst være bra mot lus( takk for tips kristin..) . Uansett så er de jo nydelige begge to...










Vår nyinnkjøpte paviljong blir flittig brukt! deilig å sitte under her å kose oss med god mat,drikke,pledd og haugesvis med stearinlys:)









nye te kopper

I dag hadde jeg en kjempe kosli' tur til Arendal med min gode venn Janne og våre to døtre. På glassmagasinet kom vi over disse søte koppene, Vi måtte bare ha to hver,de var jo på tilbud!! :) De hadde tallerker i samme, tenker jeg egentlig skulle hatt de au...Ja ja, det for bli en annen dag..




Det lille bordet har min gode mann lagd, synes han er flink jeg..:)



søndag 12. juli 2009

flere torp bilder



Her er ett par bilder fra stuen vår. den var tapetsert med en knallgul tapet, så den måtte jeg nødt å male hvit før e kunne trives. Gult er ikke akkurat favoritt fargen.. skulle bare gjort noe med gulvet og nå da... ille stygt belegg, men veldig hytte praktisk..



den hvite skjenken var virkelig ett kupp!! fikk kjøpt utstillings modellen i en interiør butikk for 1100 kr!!! måtte jo bare ha den selvfølgelig! heldigvis for meg at mi hadde en hytte som skulle møbleres, hvis ikke vet jeg ikke hva for noen gode argumenter jeg skulle brukt for å kjøpe den..:)












Vi fikk også feiret pappas bursdag i hagen vår! det var kjempe kosli', nesten som en god ,gammeldags midtsommerfest! her var det brødre, svigerinne,barn, tante,tantebarn og foreldre på besøk. Vi koste oss masse med god mat og drikke, ble god stemning etterhvert:)


mine siste loppis funn



lysekronen kjøpte jeg på loppis i sverige,den var fra frankrike , den er mer hvit enn den ser ut på bildet her.
Skjenken kjøpte jeg i en bruktbutikk, den tenkte jeg å få felt vask nedi, så vi kan ha den på badet.

kjøkkenet vårt

Litt små bilder fra kjøkkenet vårt. Den tallerken hyllen hadde jeg gått og kikket på lenge,så da jeg fikk en liten slant ekstra,
unte jeg meg den. Den lille hvite hylla på veggen er det min snille mann som har lagd.

min gode familie











noen bilder fra hagen vår
















Litt bilder fra torpet vårt.

Jeg har tenkt å la det gå mest i blått og hvitt her,siden det er litt mye roser og rosa hjemme, men det sniker seg inn litt av det her au.. litt rosa blomster og lys, men passer godt til den gammeldagse sjarmen jeg vil ha på torpet vårt.
Den gamle ovnen er så sjarmerende og fullt brukbar!

lørdag 11. juli 2009

vårt nyinnkjøpte svenske torp


Kjøkken inngangen og snekker boden til far. Drømmen er egentlig å lage den om til gjestestue etterhvert.. ihvertfall en del av den.
Stakitt gjerdet ble satt opp nå når vi var der, så det må vi prøve å få malt neste gang..




1 juli overtok vi et utrolig sjarmerende torp i sverige. Vi har foreløpig bare hatt en uke der. Vi har fått malt og møblert litt, men blir nok mer etterhvert:) så langt har vi kost oss veldig! vi falt pladask for det da vi var å kikket på det i mai! det var akkurat sånn en idyll vi hadde ønsket oss, hage til mor og snekker bod til far:) .

vår og sommer bilder fra hagen



Så kosli når en kan begynne å plukke inn litt blomster fra hagen igjen

eple trærne er snart i full blomstring. dette er de vakreste blomstene i hagen synes jeg, de er nydelige fra de er knopper til full blomst. Bare synd vi har glede av de så kort tid. Eple blomst var faktisk de blomstene vi hadde som bord dekorasjon i bryllupet vårt for to år siden. Selvplukket eple blomst i norges glass med blonde bånd rundt. Veldig enkelt, men utrolig koselig og dekorativt.