Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 27. september 2009

koselig overraskelse!! :)



I går da vi kom hjem etter en liten luftetur,ble jeg rimelig overrasket! Der lå nemlig to fint innpakka gaver på trappa vår!!! jeg kunne ikke skjønne hvem de var til og evnt hvorfor noen av oss skulle få gaver nå!! min lille tant unge ,som var på overnattings besøk hos oss, sa at det sikkert var fra mammaen hos, for sånn papir har de på jobben hos! jeg måtte ringe mammaen ,som er en av mine besteste venner, å høre om ho visste noe om dette.. Joda, det var ho som bare ville gi oss en liten takk for at mi passet tulla hos når ho var på jobb!! :) det er da ikke noe mi skal ha takk for,det er jo bare en glede å ha ho! ho er jo nesten som en datter for oss:) men uansett,så ble jeg altså så glad og rørt for en så koselig overraskelse,det er ikke så mye som skal til for å glede noen i hverdagen:) . Det vi fikk var to søte spise brikker (duker) og en brød kurv (fra princess;) ) Var kjempe fint og kjempe kosli' :)
Nå er det lille speilet jeg kjøpte på brukt butikken forleden dag, ferdig hvit lakkert. Ble et ganske søtt,lite speil det da:)
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:)

fredag 25. september 2009

god helg!




Fredager er bare så herlige! er en egen sjarm med fredags kvelder:) da er det god mat og gode programmer på tv,kanskje ett glass vin eller to;)  Denne fredagen har vi vært i bursdag til svigermor,vi fikk deilig kjøttsuppe og nybakt eple kake med is og/eller krem:) og nydelig bløtkake! var kjempe koselig. Nå har min lille Malin overnattings besøk av sin kjære kusine.. Hører de ligger å kjåser og koser seg på loftet:) herlig med søte,små bestevenner:) I morgen blir det kanskje en liten Grimstad tur..Kristin(det gode hverdagsliv) har lagt ut et innlegg på bloggen sin om en butikk der som selger så mye Green Gate,så da ble jeg litt nysgjerrig:) kunne tenkt meg noen Nye Green Gate kopper..:) Vi skal uansett kose oss og det håper jeg alle andre også kommer til å gjøre:)

God høst helg alle sammen!! :)

onsdag 23. september 2009

ovnen er min!!!



Steke ovnen jeg skrev om i forrige innlegg, er nå min!!! :) Den ligger pent og pyntelig pakket inn på hengeren,klar til å bli kjørt til Sverige neste uke!! den virket også, så nå blir det spennende å se om den passer inn der den forrige sto;)  jeg tok bilde av den mens den lå kveila på hengeren stakkars,men ble ikke så veldig bra liksom..Så jeg får vente med å legge ut bilde til den står fint på plass på mitt gamle,svenske kjøkken;) 


mandag 21. september 2009

pakke i posten...og brukt kupp:)


I dag kom det pakke i posten!! jeg bestilte litt små ting hos "bo med barn" for noen få dager siden,og i dag var den her alt!! hadde tenkt det skulle være noen små ting i jule gave til Malin,men ho fikk de selvfølgelig i dag;) typisk meg det!! ;) ho fikk to søte,små "russer" dukker og en liten brød rister,var bare så søtt:) og de små boksene er sikkert kjempe greie til små snacks på tur f. eks.. Sommerfugl formen er sikkert kjempe grei å lage gele eller en LITEN kake i,den var litt mindre enn beregnet,men ypperlig til gele sikkert:).. Jeg,min mamma og Malin hadde oss selvfølgelig en liten tur til brukten igjen i dag ,jeg trur mi kan si mi er stam kunder der:) jeg fant ett søtt,lite speil der som selvfølgelig kommer til å bli lakket hvitt. Malin fikk en søt liten sy maskin av mamma,som det faktisk går ann å sy på!! :) de hadde også en kjempe fin gammel, 50 talls steke ovn der,jeg falt pladask! hvit emalje på høye ,krokete bein! helt skjønn!! den kunne jeg bare ta hvis jeg ville ha den!! men vi fant fort ut av at vi ville aldri klare å løfte den inn i bilen,så min snille mor og far durer bort i morgen med henger å ser om den står der enda.Gjør den det, ja da kommer den på hengeren,så tar mi den med oss til hytta i Sverige:) håper bare den virker;) hvis ikke skal e bare ha den stående en vei og bare nyte synet av den :D  Dumme meg glemte jo å ta bilde av herligheten,men skal få lagt det ut senere hvis e får den...Fikk forresten kjøpt meg en grei liten svart veske au ja,man finner alt på brukten;) .... Ha en fin uke alle sammen!!! :)


mandag 14. september 2009

soverommet vårt

Jeg tenkte denne gangen det var på tide med ett soverom innlegg,blir så mye stue,kjøkken,div innlegg på meg .Vi pusset opp soverommet i våres,før jeg begynte med blogging,så derfor tok jeg heller ikke før bilder,men ihvertfall,det hadde vi planlagt leeenge. Jeg ville ha et litt "annerledes" rom,men allikavel lyst og koselig. Så siden alle de andre rommene i huset har hvitmalt panel,ville jeg ha en dus farge på soverommet, så valget falt da på veldig dus,lys grønn.. Var veeeldig skeptisk til den fargen,men den ble veldig rolig og fin på veggen! på den ene veggen satt vi opp foto tapet som jeg bestilte på nettet,er bilde av kirsebær blomster. Det var jeg au veeeldig skeptisk til;) men det ble kjempe koselig,og ikke minst "annerledes" :). Gulvet hadde et fryktelig belegg,som selvfølgelig kom av rimelig kjapt,og under var det vakre,gamle tregulv,som selvfølgelig ble malt hvite:)  
Malin lille sover au veldig godt i mammas og pappas seng;)..
Var et ganske mørkt bilde det her, så fargen kom ikke så godt frem..det er en del lysere enn det her..:)

søndag 13. september 2009

flere brukt kupp:)



Siden jeg nå var så godt i gang med "brukt ting innlegg",så legger jeg ut noen andre kupp (for meg ihvertfall ;) ) i samme slengen. De er fra samme butikken,en gjenbruks butikk,med masse gammelt og vakkert:)
Jeg er så glad i gamle,sjarmerende kjøkken gjenstander.Har ett par kverner og vekter til som jeg har fått tak i rundt forbi. Skulle gjerne fått tak i noen helt hvite porselens fjøler,men jeg synes den var litt søt den med blå blomster på og da:) Men noen helt hvite står høyt på ønske lista;) får bare lete videre:)

speilet nesten ferdig

Det brune speilet jeg kjøpte på brukten har nå fått ett strøk hvit lakk,ble kjempe fint!! jeg har hatt så lyst på sånn et kamin speil,men de er jo så dyre i butikkene..Men så dukket det jammen opp et ,godt gammelt ett på brukten til 200 kr!!  Må ha ett strøk til på det,men jeg klarte ikke å la være å dra det oppp fra kjelleren for å se åssen det ble:)

fredag 11. september 2009

GOD HELG:)

Ukene går altså så fort! nå var det allerede helg igjen,og fint er jo det:) Jeg skal kose meg med litt hage arbeid kanskje..plante litt fler lyng planter..eller ta en tur på loppis eller kanskje en lang skautur,med mann,barn og hund..:) Deilig med helg,da kan man bare kose seg og gjøre akkurat det man har lyst til:) det gjør ihvertfall mi(stort sett..) Håper alle får en kjempe fin helg!! kos dere masse:)

brukt kupp:)

I går var jeg på en gjenbruks butikk og fikk kjøpt meg noen fine ting.De har så utrolig mye fint og gammelt der! utrolig hva folk hiver/gir vekk!! Jeg var egentlig på utkikk etter en kommode til Malin's klær.Det fant jeg,men den skal jeg legge ut bilde av senere( gadd ikke løpe ned i kjelleren nå;) ).Men jeg fikk med meg noen andre god biter i tillegg. Fikk med meg tre av disse vakre bollene,de er til et servise jeg samler på.Jeg har fater,sausenebb,flate og dype tallerkner,Så det var så gilt å finne disse bollene.
Dette speilet kommer til å bli gørr fint hvitt tenker jeg..Og denna søte barne stolen fikk Malin:) Får seg vel en omgang med litt hvit maling den også:)

lakke dilla!!

Vi fortsetter å lakke alt mulig for tida:) blir litt bitt av basillen når jeg ser hva litt hvit spray kan gjøre med en litt små stygg ting. Det siste ut nå var noen svarte smijerns staker,en kurv og bena på bade karet vårt! :) Vi kjøpte et billig badekar på "løveføtter" i sverige,men bena ligna på alt annet enn løve føtter OG var i sølv eller krom eller hva det kalles;) så de fikk seg au endelig en omgang med hvit sprayen(har mi tenkt på leeenge)..Glemte selvfølgelig før bilder av kurv og stakene,men her ser dere ihvertfall resultatet:)
Jeg husket heldigvis å ta før bilde av bade kar bena..                                                                                          Og sånn ble det til slutt....synes sluttresultatet igrunn ble bra..bedre enn det var ihertfall:)

mandag 7. september 2009

gammel messing stake blir ny:)

Min mann har litt lakke dilla for tida,så da jeg ba han omå lakke en brun kurv hvit,så heiv han seg over denne gamle messing staken også. jeg fikk jo ikke tatt før bilde siden dette var en overraskelse,men vi har vel alle hatt noen fæle messing staker hjemme;) så dere vet hva jeg mener:). Men den ble ihvertfall ganske fin synes jeg,med litt prismer og rosa lys så ble den akkurat så romantisk og søt som jeg liker det:)

ommøbelering:)

Nå var det på tide med litt ommøbelering igjen synes jeg.Må stadig ha litt forandring. Jeg er så lei av den store ,grå  hjørne sofaen.har veldig lyst på hvit tre seter,men foreløpig har den store,grå blitt til tre seter:) .sofa kroken og spise stua har byttet plass,synes det ble litt lunere og koseligere. Også har jeg fått meg en liten lese krok.Deilig å slenge seg på sjeselongen å lese mens de andre ser på tv .De bildene som er her øverst er "før "bilder.....


og disse er " etter" bilder...

fredag 4. september 2009

Jeg har fått award!!!!

  • Jeg fikk for noen dager siden award av Therese fra "huset med de rare i",tusen takk til ho for den!!!! :)) ble kjempe glad!! min første award:) først nå skjønte e åssen e  skulle få lastet den ned til min pc;) .. Med awarden fulgte det en ut fordring! jeg skal skrive 10 ting om meg selv!! hmm, får mi se åssen det går da...

                     1. Jeg elsker loppiser og bruktbutikker,gørr gilt med alle kuppa en kan få gjort!!

                      2.Jeg er kjempeglad i å lese, har alltid vært det..

                     3.Jeg er utrolig morgen gretten!!!

                     4.Elsker å shoppe interiør ting,hater å kjøpe klær!

                     5.Er glad i å bake,ikke noe flink til det. men prøver stadig..

                     6.Har koppe dilla!!!

                     7.Jeg ommøbelerer flere ganger i året! kjempe moro:)

                     8.Er ordentlig kaffe kjerring,bare må ha det!

                     9.Har "alltid " jobbet i barne hage,stortrives med det!! unger er takknemlige og morsomme folk å være sammen med:)

                    10. Og sist men ikke minst,elsker å være sammen med min gode,lille familie.Mi har stadig noen gille utflukter/turer på gang! eller koser oss med "hjemme kino" ,som min lille Malin kaller det;)


Ja ja ,det ble ti det:) artig utfordring;) takker igjen Therese for award,klem til du:) !!

God helg alle sammen!! kos dere masse!!

tirsdag 1. september 2009

sommer stemning på en regnfull dag..


Jeg følte for litt sommer stemning i dag,siden det regner OG jeg ikke er i form.. Vi kjøpte denne søte sitte gruppa på Jula i Sverige i sommer,den var ikke akkurat solid,men den passet godt foran lille søte torpet vårt,så da får den bare stå der å se fin ut:) . Hagen var full av fine,duftende roser i sommer.De luktet helt nydelig! deilig å komme til ferdig planta hage! damen som eide huset før oss var veldig glad i blomster,og hadde plantet masse fine sommerblomster. Min mann griller i solnedgangen:)...
Bua vår,så fine dører synes jeg,Sjarmerende med rosene som klatrer seg opp over døra..