Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

onsdag 17. november 2010

nedtelling:)

Lillemor i huset her gleder seg til første søndag i advent nå, da kan mi nemlig pynte til jul, og det nærmer seg jo første pakke kalender åpne dagen!! :)) Ja storemor kan vel ikke akkurat nekte for at ho gleder seg  til å pynte til jul nå ho au:) men jeg er alltid litt bekymret for den store invasjonen av nisser i alle former og fasonger som lillemor skal spre utover HELE huset..en nisse her og en nisse der..blir mange nisser det..:) men i fjor fikk e ho til å lage en nisse landsby, så det ble litt mer system i nisse kaoset;) nisser til jul er koselig det altså, men ikke fargesprakende porselens nisser overalt! noen gosselige tøynisser er hyggelig da, i begrenset form:) men men, julen er for barna og, så litt får en bære over med..plutselig er ikke jule pynting med mamma noe kult lenger, og da savner man vel hele nisse flokken;)

Jul er ikke det eneste som er nedtelling til her om dagene, i Mai blir det nemlig en liten baby i hus her!!! og det gleder mi oss veldig til alle sammen! det skal bli så nudelig med en deilig liten baby i hus igjen:)) det er veldig etterlengta! :))

Ha en fortsatt fin kveld og før advents tid:))

1 kommentar:

  1. Å pynte til jul er kos, men enda mer kos er det med en liten baby i heimen...
    Da blir vi bloggtanter igjen, koselig!
    Gratulerer! :-)

    SvarSlett