Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

mandag 14. desember 2009

luciafeiring:)På Fredag var det Lucia feiring i barnehagen til Malin. Det er så koselig! de har det ute i hagen,tidlig på morgenen.Da er det så stemningsfullt med alle de skjønne små som synger av full hals og med lys i hånden:) føskolebarna bytter på å være lucia, så det var seks barn som byttet på den oppgaven, det ble noen runder fram og tilbake med  tålmodige ,vakre luciabarn:) etterpå var det kaffe og lussekatter før en måtte på jobb.Vakker måte å starte dagen på:)

Her er min lille vakre lucia,allerede med tilsølet skjorte og glitteret henger og slenger;)) akkurat som det skal være når barn har det gøy:)

Lucia dagen i går ble feiret med besøk på landbruks skolen her i distriktet,de arrangerer "jul i fjøset" hver jul,kjempe koselig! jeg tok selvfølgelig ikke med kamera,så blir ikke noen bilder derfra desverre.. etter at vi hadde vært der ,var vi på kino og så jul i blåfjell,og deretter middag på "egon" :)
Veldig koselig dag:) mye som skjer nå i desember! håper alle hadde en finfin lucia dag:)


9 kommentarer:

 1. FOR EN VAKKER LUCIA! Er så hyggelig med slike arrangementer altså.. Spesielt for de små selvfølgelig, men må innrømme at de gir meg skikkelig julestemning! Ha en flott dag skjønne deg:)

  Klem Therese

  SvarSlett
 2. hahaha,, beste drømmen på lenge. Måtte den bli virkelig:p Kunne godt ha hatt deg her til å vaske opp jeg;p og hadde du vært riktig flink skulle du fått en kopp te og en sarah bernard også... Hehe... Morro når man begynner å drømme slike merkelige drømmer:)

  Huff da stakkar lillemor. Håper hun blir fort frisk da!! Kos dere hjemme i dag!

  Stor klem:)

  SvarSlett
 3. har bare laget det to ganger, men om jeg kan det kan alle det... Har fryst ned mine da så gidder ikke ta de opp for å ta bilde - så blir ikke noe innlegg. Men om du vil kan du sende meg en mail så skal jeg maile deg oppskriften og hvordan jeg gjør det. therese_hauglin@hotmail.com

  SvarSlett
 4. Så fine bilder :-))
  Skjønne lille Malle :)

  SvarSlett
 5. Ååå, vilken söt liten Lucia! Julen är verkligen en underbar tid för stora och små... Jag har aldrig varit någon direkt julmänniska, blev det först när vi fick barn kan man nästan säga... Så jag gläder mig till i år då Maximilian ska få träffa julenissen för första gången!
  Hoppas ni har och får en fortsatt mysig förjulstid!

  Många kramar från Joy

  SvarSlett
 6. hei Camilla.
  nydelig jente midt i lucia feiring,herlig.
  åå har dere vært på Holt landbrukskole,der var vi å hver førjul når ungene var små,store nå,hele 26 og 27 og 14 år.
  det er jo så koselig der før jul.
  du spurte m den englen som sitter på min peishylle,
  har kjøpt den hos frk,olsen i arendal,
  vet ike om den kan skaffes meg,men tror jeg har sett den hos levrandør,blommingvil å da kmmer den vel inn til våren igjen,
  ha en fin dag,klem fra sylvia

  SvarSlett
 7. Heisann :)

  Du jeg bor i froland, har en bitteliten butikk i hagen :)

  Så bare å ta turen hvis du vil vettu!

  Klem:)

  SvarSlett
 8. hei! HAr vært litt fraværende i det siste her jeg, men regner med at du ikke rekker bake nå? hvis du gjør det skal jeg gjerne sende deg oppskriften:)

  Ha en riktig god jul!!

  SvarSlett
 9. Hej Camilla, är bara och kikar inom och vill önska dig och din familj en riktigt god jul! Kramar Joy♥

  SvarSlett