Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

onsdag 23. desember 2009

nå er det jul:)


Nå kan jule freden senke seg. Ribba er delvis stekt, riskremen lagd,jule treet pyntet og nissen har fått sin porsjon grøt:) det er en tradisjon som Malin ser veldig fram til. Da er ho ute og setter grøt til nissen foran kanin huset:) hvis ikke gjør han pikserier med oss;)  . Så i morgen er det ribbe middag, medisterpølser,medister kaker og det som hører med,  svigers kommer til oss og forhåpentligvis nissen;) det gleder vi oss veldig til:)
så nå har jule freden senket seg her i heimen, en spent lita tulle har sovna ,og jeg sitter og venter på grevinnen og hovmesteren:) 

håper alle får en strålende flott jul i morgen!!

kos dere masse alle sammen!!

GOD JUL!! :)
(beklager dårlige bilder,er mobil bilder;) )

4 kommentarer:

 1. Innom for å ønske deg og dine en magisk julefeiring!

  Juleklem fra
  Laila Johanne

  SvarSlett
 2. Så fine julebilder, kusine :-)
  Håper dere hadde en fin jul, er strålende fornøyd med gaven, uff, vi kjøpte jo alt for lite til dere , tar det igjen neste jul ;-)
  Nå har jeg fått så mye å dekorere med at jeg vil se etter mer tekstiler og sånt nå, blir inspirert av boken...

  Fikk osteklokke, hva har du under dine? Blomster og sånt? Hmm...

  Klem fra oss fire.

  SvarSlett
 3. tusen takk til dere au!! var kjempe fornøyd!! det gjorde dere vel ikke!! dere har jo malin i tillegg til oss å kjøpe til! og den boka er virkelig ikke dyr;) men veldig fin:)) har den sjøl:)) jeg har litt av hvert under de osteklokkene,pynt,fine ting,spesielle minner el . snakkes en dag håper e:)) kos dere videre:)

  SvarSlett
 4. Ville bare innom for å ønske godt nyttår:)

  Syn es fremdeles kjøkkenet ditt er så koselig og ser på bildene enda:) Hengeskapet er jo et virkelig funn, ønsker meg noe i den gaten+en slagbenk til kjøkkenet.

  Ha en flott helg videre fra Mariann og hundene:)

  SvarSlett