Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

torsdag 3. desember 2009

jul hos ossI helga var det full jule pynting hos oss.med både grønnsåpe vask,rydding og jule musikk:) det er fryktelig koselig,men jeg kjenner at jeg får litt abstinenser de første dagene,med alt det røde rundt meg;) det er litt stor overgang fra alt det hvite og sarte pasteller til knall rødt,nisser og masse dill! :) men det blir jo så lunt og koselig da:) Nisse gården til Malin fikk jeg heldigvis plassert i en hylle i skjenken min,så da slipper jeg å se den hele tida;) er veldig koselig når ho diller med de,men blir litt i overkant med  nisser etter min smak:)   ho pyntet med en del av nissene sine på rommet og en gjeng ble plassert i trappa også:)  så nå føler jeg meg ikke helt nedlesset av nisser;) men jeg synes jo det skal være litt over dådig i jula,en god blanding av rødt,hvitt,sink,fattigmanns sølv,engler,nisser,natur materialer og MASSE lys,da blir det jule stemning da!! og selvfølgelig jule musikk,det må mi ha;)  vi har fått begynt litt på julebaksten,pepperkaker og serinakaker så langt,men pepperkaker må vi visst bake på nytt,var bare 5 kaker igjen i boksen nå visst;)) men det er fort gjort og veldig koselig,så det kan vi godt gjøre flere ganger:)

Engle samlinga mi har jeg samlet oppe på hylla over sofaen. Blir ganske så overdådig ,men greit å samle på en plass,også er det ganske stemningsfullt om kvelden når e brenner lys foran di:)
Advent :)

Fra hylla på kjøkkenet..

Kjøkkenet har fått rød liftgardin og rødt teppe (og fått med litt oppvask;) )I kjøkken vinduet har jeg hengt opp noen gamle pepperkaker former..

Håper alle har en kjempe fin advent og husker på å nyte og kose seg i førjuls tida!
Jul blir det uansett:)
5 kommentarer:

 1. ÅÅ så koselige bilder, og veldig fin den hylla over sofaen:-) Du er flink..klem Stine...

  SvarSlett
 2. Du verden så koselig det var på kjøkkenet ditt!
  Dette var noe jeg skal "herme" litt etter, den snoren i vinduet, den var smart! Her i gamlehuset har det nok vært en spiral omtent på samme sted du har snoren din, og krokene står jo der, så nå skal jeg finne meg et snøre selv:)

  Ellers har du det jo så koselig, ikke bare kjøkkenet, men alt jeg ser! Riktig så oppfinnsomt:)

  Ønsker deg en trivelig kveld, fra Mariann og alle hundene!

  SvarSlett
 3. Så nydelig du har pyntet!! Og synes englehylla var lekker jeg! Jeg har fått endel protester her mot min vinterhvite delikate jul så spørs om ikke dte må bli litt mer rødt her også gett:P er jo ikke bare jeg som bor her.. hehe. Men da rekker jeg kanskje ble lei til jul. det tror jeg ikke jeg blir sånn jeg har det nå:p

  SvarSlett
 4. god morgen Camilla.
  koselig du har pyntet til jul,
  ja godt å bli enig med barna på hvordan å hvor ting skal være i jula,ellers blir en fort trøtt av det hele,hehemen koselig når barna er små...
  nydelig på din engle hylle da.lovely..
  å på kjøkken var så herlig,
  ønsker deg en herlig desember dag..g tusen takk for besøk hos meg
  juleklem fra sylvia

  SvarSlett
 5. Heisan, og takk for at jeg får herme litt:) Ser du ikke har allverdens benkeplass du heller, så da gjelder det å benytte de stedene det er en mulighet, og helst der det får være i fred, hehe!

  Du har det ihvertfall superkoselig, sånn jeg husker fra min barndom i Sverige. Der var de så flinke til å stelle det pent på kjøkkenet, merkelig hvordan enkelte ting fester seg?

  Ha en flott helg, klem fra Mariann

  SvarSlett