Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 31. januar 2010

en ny engel i hus

Jeg så for en tid tilbake en så nydelig engel i en nettbutikk, jeg falt pladask, men da jeg endelig kunne tillate meg å kjøpe den;) , så var den selvfølgelig utsolgt!! jeg lette på alle de nett butikker jeg kom over, men fant den selvfølgelig ikke! og i tillegg fikk jeg se den på bloggen hjemme best, og enda nydeligere var den når jeg så den stå der i det vakre hjemmet hennes:) så jakten fortsatte, og plutselig kom jeg over den på nettbutikken "velkommen" !! LYKKE!! :)) den ble selvfølgelig bestilt, så nå er den kommet på hyllen over sofaen, sammen med en annen engel:) den er så bedårende der den står:)

får nesten litt dårlig samvittighet når jeg tenker på å mye en ting virkelig kan bety for en! jeg er virkelig materlistisk! jeg elsker vakre ting, og har jeg først sett noe jeg bare MÅ ha , så gir jeg meg ikke før jeg har det i hus;) interiør er virkelig en stor lidenskap!! :)
kopper er en annen lidenskap jeg har;) så disse to lyseblå green gate koppene ble også bestilt sammen med englen, farlig å handle på nettet! ;)mann og barn lagde rundstykker til kveldsmat i kveld, og jeg lagde omelett. da var det koselig å dekke på med nye kopper, de var veldig koselige å drikke te av:) det er ikke bare bare hva slags kopp man drikker av;)

  til slutt må jeg bare vise denne vakre hortensiaen som   min mor  og far kom med en dag mi hadde bedt de på middag, jeg elsker hortensiaer, de er bare så nydelige! :)

Håper alle har hatt en herlig helg!

fortsatt fin søndag og god ny uke:)

6 kommentarer:

 1. Ja, den engelen var fin og spesiell:) Av og til kommer man jo over ting som betyr noe ekstra, selv hadde jeg en lang og intens jakt på figuren på siden, den med barn og hund, har alltid likt den så godt. Fikke den i gave, og det var utrolig koselig, for de visste den btød mye:) Enkelte ting er det bare sånn med?

  Ellers fant jeg jo en genial ide (haha) til gjenbruk av brødboks, den må du sjekke ut, for den er jo litt komisk:)

  Fortsatt god søndag!

  Mariann og hundene

  SvarSlett
 2. Ja den er nydelig den engelen der :) Vet at mamma ( hjemmebest ) elsker sin :)
  Og den ble jo vakker hjemme hos deg også :)

  Ønsker deg en nydelig februar uke :)
  Klem Tina

  SvarSlett
 3. Takk skal du ha for kommentar, og ja..kanskje jeg skulle våget meg på et slikt innlegg, har lurt på det. Men da er det vel stor fare for at andre tror jeg har klikket, men det får nå stå sin prøve, har jo ikke så mye å tape, tror jeg.
  Og nå er det jo mange program på TV om sånt, så, ja kanskje neste innlegg?

  SvarSlett
 4. Heisan, nå kan du lese litt om mystiske ting hos meg, det var ikke noe greit å skrive om det, så måtte lage nytt innlegg rett etterpå:)

  Så kan du si hva du synes?

  Klem fra Mariann

  SvarSlett
 5. Så nydelige bilder du viser,den engelen var kjempe søt!! ha en fin kveld videre..klem Stinemor...

  SvarSlett