Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 24. januar 2010

utfordring !! :)

Jeg har fått en utfordring av Therese fra" huset med de rare i" , det er en sitatstafett, det er meningen å skrive en historie med et morsomt sitat!  hmm,kjenner e sliter litt med husken på sånne ting..Men jeg prøver!! :))   Vi feiret malin sin bursdag forrige helg,med barneselskap på dagen og voksne på ettermiddagen. Malin hadde fått en nydelig ,hvit prinsesse kjole av en av jentene i barne selskapet. Denne ville ho ha på seg på ettermiddagen, så da fant ho og kusina på 7 år, at vi kunne jo ha et bryllup her, så malin i førte seg kjole og brudesløret mitt. Men de måtte ha en mann, for kusina skulle være brudepike:) så pappaen ble brudgommen ,som jeg fortalte de at man kalte mannen til bruden. Så da brude paret skulle komme til alters, var det brudepike kusinen som skulle si ifra om deres "ankomst" , så da retter ho seg godt opp og sier : " og nå kommer bruden og oldingen!! eller hva det nå heter.." :)) mi lo godt av denne brudgom versjonen:))

                         "en god latter forlenger livet" :))) 

              jeg sender utfordringen videre til " vårt hundeliv"  og   moments of joy

                Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:))

   
             
              

2 kommentarer:

 1. He he he he, ja den var god :)
  Gull korn fra barnemunn :)
  Ingenting er som det og du har så rett i at en god latter forlenger livet :)

  Ha en nydelig uke :)
  Klem Tina

  SvarSlett
 2. Hei hei :)
  Kjemp kjekkt med nisse sms ja ;) hehe, vi får jo se hvor lenge vi kan holde på med det :)

  Ser du har fått opp bildet med min give away da :)Skriver du bare inn adressen, eller kopierer du den og limer inn? Synes du skal få 3 lodd jeg da, for det er ikke bare bare alt detta med bloggen :)

  Ha en nydelig kveld:)
  Klem Tina

  SvarSlett