Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

lørdag 21. november 2009

bloggetørke! ;)Har vært en aldri så liten bloggetørke her i det siste. Jeg har liksom bare ikke hatt ånden til det. Det er sikkert lurt å ha en liten pause innimellom  for å ikke miste helt lysten på blogging! det skal være gøy å blogge, og ikke være noe en føler en burde gjøre:) derfor må jeg ha en liten bloggetørke innimellom kjenner jeg:) Men ihvertfall,jeg hadde bursdag 11 november, og jeg fikk mange vakre gaver som er verdt å blogge om:) en av gavene blogget jeg om i forrige innlegg,det var de vakre putene og løperen  som jeg fikk av en av mine gode venner. Av min snille og flinke ( til å kjøpe gaver) mann fikk jeg denne vakre evighets kalenderen og denne skjønne boksen!  også fikk jeg noen fantastisk nydelige roser!! de både luktet og så helt nydelige ut! OG de holdt minst en uke, og når de begynte å henge med hodet så klippet jeg av stilken og la de i et lite sink fat,så kan jeg nyte de enda litt lengre:)
Min kjære mor og far hadde kjøpt et vakkert ,gammelt skap til meg som jeg skal få malt hvitt,da trur jeg det kommer til å bli kjempe fint!! også fikk jeg en del gamle krydder krukker,kjempe vakre:)Min kjære, lille Malin ville jo au kjøpe sin egen lille gave til mamma,så ho og Rune var av gårde så ho kunne finne noe mamma ville like:) og det gjorde jeg!! ho kom hjem med en nydelig liten glass engel og et engle lys:) ho har skjønt at mamma er veldig glad i engler;)
Dette var bare noen av gavene jeg fikk,og jeg var strålende fornøyd med alt sammen,er morsomt med bursdag:)

Nå er det bare en uke igjen til jule pynten skal få lov å komme frem!! og jeg gleder meg som en unge!! jeg elsker å pynte til jul! det er så koselig:) jeg har kjøpt noen hjerter som har fått lov til å komme opp alt:)Jeg er veldig glad i hjerter! de er så dekorative og koselige:)
Så nå er det bare å finne fram jule blader og kose seg mens en venter på at den herlige adventstida skal komme!! og så får vi håpe at vi snart får tilbake den vakre jule stemningen som var på utsiden her for ett par uker siden:)

4 kommentarer:

 1. Så mange koselige og fine gaver du har fått :))

  SvarSlett
 2. Hei Camilla!
  Først av alt: gratulerer med overstått fødselsdag! Jeg har faktisk bursdag dagen etter deg ;)

  Tusen takk for så koselig hilsen inne hos meg! Det setter jeg veldig stor pris på! Og så blir jeg så glad når jeg kommer over flotte og koselige blogger, som din, når andre legger igjen spor hos meg! :)

  Utrolig koselig at du vil følge meg videre! Jeg legger meg til som følger hos deg også, for her vil jeg gjerne være med på fortsettelsen!

  Da får jeg avslutte avhandlingen min her.. Hehe!

  Ha en flott uke!
  Klem fra Laila Johanne

  SvarSlett
 3. Å så koselig!! Og så mye flott!!! Den evighetskalenderen kunne jeg virkelig tenkt meg. har mannen din virkelig funnet det der selv?? Gir han lynkurs?? hehe

  Kjenner meg igjen i bloggtørken som du vet. og det er nok mange som får det slik når det er så mye annet å styre med. men vi får ta det igjen til året:P

  Stor klem!

  SvarSlett
 4. Bloggtorka tror jag alla drabbas av någon gång... Det är så mycket annat man ska hinna med.

  Så mycket fint du har fått! Jag gillade speciellt nde hjärtekransen (är det zink eller i stål?) - Var kan man köpa det?

  Kramar Joy

  SvarSlett