Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

tirsdag 10. november 2009

nydelige gaver!!


I dag fikk jeg gaven fra Mariann,som har den koselige bloggen Marianns smykker. Det var så koselig å få pakke i posten,det er jo ikke hver dag;) og spesielt hyggelig siden det er bursdagen min i morra:) Gaven var jo bare nydelig!! helt etter min smak!! nå har det fått hoved plassen midt på stue bordet:) nydelig sinkfat,nydelige te lysestaker med nydelige duftlys:) og et skjønt kort:)
Dette var kjempe moro!! tusen takk til Mariann:))

Og som om ikke det var nok,så fikk jeg en kjempe flott bursdags gave av min kjære venninne i dag. Jeg fikk de to vakre putene som står på sofa ryggen.Inni hjerte er det brodert "god jul".. Og denne vakre (ikke nystrøkne) løperen i samme serie.. Nydelig jule pynt. De var så nøytrale og vakre at de skal bare få stå framme nå fram til jul:)

Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:)

4 kommentarer:

 1. Heisan, hyggelig at du likte gaven:)
  Halvgamle bestemødre vet jo ikke helt hva dere yngre liker, hehe..
  De har en utrolig koselig interiørbutikk her i Nordheimsund, har allerede snoket litt til neste loddtrekning:)
  Når du kommer inn dit, får du alltid utrolig service, og det er alltid blide folk der, så dette har blitt min "egen" butikk når jeg skal til vårt lille sentrum. En bitteliten butikk som bugner av alt mulig, og når man kommer ut, er det som å ha hatt et lite friminutt:)

  Ha en super bursdag:))
  Mariann og hundene gratulerer!

  SvarSlett
 2. Så heldig du var! :-) Gaven fra Mariann var kjempeflott! Og putene og! :D

  Ha ein super bursdag i morgon! :D

  SvarSlett
 3. Åh, så vackra presenter - gillade speciellt puterne!
  Hoppas du haft en mysig hleg med familjen - önskar dig en riktigt god vecka! Kramar joy

  SvarSlett
 4. Sånn pute har jeg og!! er sp fin:D Tror jeg må gå til innkjøp en en slik løper jeg og:P bare overtale mannen først, men det må jo matche:P

  Ha en flott helg søte du!!

  SvarSlett