Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

fredag 28. august 2009

endelig helg!!!!

Ah,endelig fredag... og regnvær.. synes faktisk det er litt deilig jeg.Da kan en kose seg inne med god samvittighet ,uten å tenke på alt en burde gjort ute. Det er en del som burde blitt gjort i hagen før høsten kommer for fullt. Men e kjenner at det skal jeg ikke tenke på i dag.. I dag blir det pizza,tenne lys, kanskje lese litt,kanskje se film..det er deilig med helg dere:)
Ønsker alle en fin fin helg!!! kos dere masse!! :)

4 kommentarer:

 1. God helg til deg og!! Og så flott blogg du har! Er det er greit om jeg følger deg og legger dge i blogglista mi?

  SvarSlett
 2. hei hei ! takk for det! :) ja selfølgelig, det er jo bare koselig:) fortsatt fin helg:)

  SvarSlett
 3. Jeg har en award til dg i bloggen min:)

  SvarSlett
 4. hei therese, takk for det:) men åssen funker det da? litt nytt for meg det her;) skriver e ti ting om meg på din eller min blogg?!? hmm,ser mi er ganske "like" ;) . kunne sagt en del av de tinga om meg selv ser e:). artig utfordring:))

  SvarSlett