Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

tirsdag 25. august 2009

litt fra heimen..
jeg har tidligere lagt inn bilde av en skjenk jeg skulle få felt vask nedi. Slik ble den da den var ferdig, Vasken fant vi på en gjenbruks butikk der de har utrolig mye fimt for en billig peng, 50 kr for vasken f.eks.. Og min kjære slagbenk ble solgt i sommer mens mi var på ferie. Min mor solgte den( med min tillatelse) til en brukthandler, så fikk jeg en sjeselong av henne:) den er kjempe god å slenge seg på når jeg skal lese eller ha en middags lur:) her kan en sitte å ete, også bare hive seg bakover for en liten lur etterpå hvis en føler for det:) veldig praktisk! jeg må stadig ha litt forandring i interiøret,enten i form av oppussing,ommøbelering eller et nytt møblement. Derfor passer denne brukte, litt shabby chic stilen meg godt, er stadig noen billige greie kupp å få gjort:)

5 kommentarer:

 1. Ønsker deg en fin onsdag du kreative Camilla!
  Klem fra Hanna

  SvarSlett
 2. Så nydelig den vasken ble! Og synes jeg så en stjernepute der på sjeselongen jeg! Moro med no nytt gitt!

  SvarSlett
 3. Hei
  Og tusen takk for koselig kommentar, det satt jeg pris på:-)
  Veldig koselig hus du har, likte veldig godt den badeservanten i den gamle sjenken..har du lagd det selv eller har du kjøpt den slik?:-)
  klem Stine
  Prøver å legge meg inn som følger, men fikk det ikke til, så får prøve igjen...

  SvarSlett
 4. hei hei,bare kosli det,er jo så gilt med en kommentar eller to;). Sjenken har mannen min satt vask i ja:) jeg kjøpte sjenken hos en brukthandler og vasken på en gjenbruks stasjon for en 50 lapp:)var visst veldig enkelt og greit å få til. Koselig om du får lagt deg til som følger:)

  SvarSlett
 5. Hehe , slenge seg bakover for en lur, du skriver morsomt , må le :D
  Veldig fine ting, vi må ta oss en tur til dere i Sverige så vi og kan finne noen kupp.....,og se torpet deres

  SvarSlett