Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

torsdag 27. august 2009

Litt mer fra lille torpet vårt

denne søte lille verktøy kassen fant jeg i bua ,den er nå blitt "hus" for alle stearinlysa mine,så kan ihvertfall ikke musene bli fristet til å komme inn pga deilig stearin duft;). Det var en til av disse søte små kassene i bua,den var svart,men den har vi tatt med hjem for å lakke rosa og fylle med søte, små barne verktøy som malin vår skal få til bursdagen sin. Ho elsker å låne pappas verktøy og få lov til å være med å snekre og skru.

jeg har fått veldig dilla på fine,hvite lintøy. Jeg har kjøpt masse putevar og laken for en billig peng i sverige. De er jo så greie å bruke til duker og pynt. De er så fine med blondeinnfellinger og flotte monogrammer på.
en liten kikk inn på kjøkkenet, jeg vurderer veldig sterkt å male hele kjøkkenet hvitt, den er ganske "heftig" den tapeten,Jeg synes egentlig det var noe litt sjarmerende og gammeldags over den til å begynne med,men allting "forsvinner "på den veggen,Hadde nok vært fint helt hvitt og hvit slag benk...den gamle ovnen vår blir stadig fullere av alle de gamle,sjarmerende tinga jeg finner. Vekta fant faktisk min mann i bua da vi overtok torpet, og det blå fatet er innflyttnings gave fra mor og far.

2 kommentarer:

  1. Hei,så koselig blogg du har..med masse vakre detaljer.Og ekstra koselig var det å se at også du skriver "ho".Fra østfold du også kanskje?Klem fra Maliva

    SvarSlett
  2. hei! tusen takk for det,så kosli':)jeg er fra sørlandet,mi sier au "ho":). Jeg skriver veldig på dialekt,en uvane jeg har lagt meg til;) ha en fin dag videre! klem fra camilla

    SvarSlett