Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 18. oktober 2009

tidlig juleplanlegging:)
Jeg er ,mildt sagt,veeeldig glad i jul! alt som har med jul å gjøre er fantastiskt!  Lukter,mat,gaver ,pynting,tomte øl,jule brus,mandariner,forberedelser,glede,forventning!! osv osv...
Og i likhet med mange andre bloggere, har jeg alt begynt å planlegge jule gaver ,jule mat og div andre jule ting. Mi skal være hjemme hos oss i år å feire jul,så da blir det jo litt ekstra spesielt. Vi har hatt jule feiring her bare en gang før,og jeg merket jo det, at da var det ikke bare bare å få med seg  hverken "tre nøtter til askepott" eller "reisen til jule stjernen":) Var ganske høy stress faktor en stund mens steka skulle stekes og sausen lages i tillegg til alt det andre enn bare "måtte" ha på bordet;)   men det var jo så koselig!!! var jo så gilt å være hjemme å tenne masse lys,pynte med fin servise og tenne levende lys på jule treet og bare kose seg med god mat sammen med familien:) vel å merke etter at jule maten var lagd og servert,da senket jule freden seg hos mor au;)!

Men ihvertfall, planleggingen er igang;)  menyen er planlagt,pakkene tenker jeg stadig på og pyntinga finner jeg inspirasjon til i blader ,skogen og  i min kjære jule bok fra Jeanne D'arc living,den er FANTASTISK!!  og så gleder jeg meg til å bli inspirert av alle de vakre bloggene ,etterhvert som deres vakre hjem blir jule pyntet:)  Jeg kjøpte kk's jule magasin i helga, der var også masse fine og inspirerende ting man kunne lage! og masse godt snadder å lage!! :)  Og når man snakker om snadder, så må jeg innrømme at jule marsipan og jule brus allerede har blitt smakt på;) Det er jo bare alt for vanskelig for en stakkar i jule stemning å bare spasere rett forbi når de står der i sin flotte jule prakt! og du bare vet at den aller første jule brus slurken bare er SÅÅ god ( og jeg liker egentlig ikke så godt brus engang!! ) og den første biten med JULE marsipan bare er såå himmelsk!! jul er fristelser fra ende til annen!! Både i form av mat og stæsj! Jeg sier hvert år når jule pynten skal vekk, at neste år må mi ikke kjøpe mer pynt! men så dukker det opp noe vakkert hvert år som en bare må ha;)  blir spennende å se da å standhaftig jeg klarer å være i år;)  Ha en fin søndags kveld og kos dere; med eller uten jule planlegging:)
3 kommentarer:

 1. Jeg gleder meg også til jul:):)
  Synes også det er en litt trist tid..

  Klem

  SvarSlett
 2. Det er så kjekt med juleplanlegging!:)
  Eg gler meg ihjel til jul - ingenting er bedre:)

  Kos deg med juleforberedelsar framover!

  Klem Therese Dorthea!

  SvarSlett
 3. Ja, jag ser verkligen fram emot julen! Var inte direkt någon julemänniska förut, men jag har blivit mer och mer glad i den på senare år. Är så fascinerad över att folk i Norge har så olika julmat -
  vad spiser dere till jul?
  I min mans familj så är det ribbe på julafton.
  Nu har jag även börjat köpa lite nytt julepynt - man är ju rädd att de fina sakerna ska ta slut i butiken, hihi...

  Ha en fortsatt fin kväll!
  Kramar Joy

  SvarSlett