Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

tirsdag 6. oktober 2009

Høst tur til torpet vårt:)
Så var nok en tur til Sverige over,det er like vemodig hver gang mi reiser derfra. Vi koser oss alltid like mye der. Vi hadde stort sett kjempe fint høstvær,men en kveld hadde vi ordentlig ruskevær ute,da var det koselig å sitte inne å fyre,tenne lys og drikke kakao:) ordentlig hytte kos! :) . Men med en Sverige tur følger det jo selvfølgelig med litt shopping:) fikk gjort ett par spesielt gode kupp synes jeg! jeg har lenge vært på utkikk etter en kurv stol,tenkte jeg bare kunne lakke den hvis e fant en tre farget, mrn jeg var så heldig å fant en fin hvit en på en bruktbutikk! var bare så fornøyd. Mannen min trudde selvfølgelig den skulle stå på hytta,så han ble mildt sagt lettere frustrert når e sa mi måtte ha den med hjem;) . Men hjem kom den og jeg er kjempe fornøyd:). Det andre spesielle kuppet jeg gjorde,var to vakre,gamle støpejerns vindus rammer jeg fikk kjøpt for en veldig billig penge! sånne har jeg hatt lyst på lenge,så de var jeg veldig fornøyd med. Jeg synes de er kjempe dekorative å sette i vindus karmer med litt pynt og dill rundt:)

På hjem veien måtte jeg innom nordby senteret på grensen for å ta en kikk på Søstrene Grene butikken,jeg har aldri vært innom den butikken før,men ble nysgjerrig etter å ha sett mange av dere bloggere "snakke" så varmt om Søstrene Grene butikkene:) Og det var virkelig verdt ett besøk! det var jo bare en så artig butikk,med masse fint og billig! jeg kom ut med noe av det samme som de fleste Søstrene grene shoppere; nemlig oppvask børster!! :) og ett par kakao kopper og en melke kanne.Jeg hadde håpet å få lagd et innlegg om hvordan det ble med vår nye ovn på hytta,men den passet ikke inn der den gamle sto,så mi må ha noen små justeringer på kjøkken benken for å få den til å passe inn. så nå står den stakkars fine ovnen min, bak døra på kjøkkenet.Men håper på å få den ordentlig på plass neste gang mi skal nedover :)   

Ha en fortsatt fin høst kveld:)

4 kommentarer:

 1. Oi, så fin børste og kopper ,
  og en fin kurstol, du finner alltid kuppene... :))

  Klem fra meg

  SvarSlett
 2. Må sei meg enig med Monica over - for nåken fine koppar, mugge og børste! Knallfint!

  Hørtes ut som ein fantastisk flott tur til Sverige!

  Eg har berre vore i sverige ein gong før, men no skal eg og ei venninne på interiørshopping etter jul - enten til sverige eller danmark.
  Kvar i Sverige har dåke hytte?
  Kan du anbefale sverige som eit reisemål (helg) for to interiørinteresserte?

  Ha ein fin dag!

  Klem T.

  SvarSlett
 3. Fant du oppvaskebørste på søstrene grene i sverige??? jeg har lett og lett etter de men ikke funnet... hehe... og jeg er der ofte!! vindusrammene var nydelige!!

  SvarSlett
 4. Takk for kommentar i bloggen min!! Jeg skriver ut speilvendt fra word. Tegner opp på bakepapir og sverter av på det jeg skal male. Så maler jeg bare over bokstavene med en tynn tynn pensel. Da trenger jeg nelig ikke være så stø på hånden:P Har sikkert gått forbi de kostene jeg da!! Uten å ha sett de! Men da vet jeg hvor jeg skal lete neste gang jeg er der:)

  SvarSlett