Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 27. september 2009

koselig overraskelse!! :)I går da vi kom hjem etter en liten luftetur,ble jeg rimelig overrasket! Der lå nemlig to fint innpakka gaver på trappa vår!!! jeg kunne ikke skjønne hvem de var til og evnt hvorfor noen av oss skulle få gaver nå!! min lille tant unge ,som var på overnattings besøk hos oss, sa at det sikkert var fra mammaen hos, for sånn papir har de på jobben hos! jeg måtte ringe mammaen ,som er en av mine besteste venner, å høre om ho visste noe om dette.. Joda, det var ho som bare ville gi oss en liten takk for at mi passet tulla hos når ho var på jobb!! :) det er da ikke noe mi skal ha takk for,det er jo bare en glede å ha ho! ho er jo nesten som en datter for oss:) men uansett,så ble jeg altså så glad og rørt for en så koselig overraskelse,det er ikke så mye som skal til for å glede noen i hverdagen:) . Det vi fikk var to søte spise brikker (duker) og en brød kurv (fra princess;) ) Var kjempe fint og kjempe kosli' :)
Nå er det lille speilet jeg kjøpte på brukt butikken forleden dag, ferdig hvit lakkert. Ble et ganske søtt,lite speil det da:)
Ha en fortsatt fin kveld alle sammen:)

3 kommentarer:

 1. Så utrolig koselig da :) Nydelig gave du fikk :) Koselig å bli satt pris på.

  Klem fra meg..

  SvarSlett
 2. hei på deg ;))
  koselig blogg du har ,)
  Har kikket igjennom innleggene dine så mye fint,synes at fargen på soverommet er kjempe fin ;)
  og bua osv...
  god ny dag til deg

  SvarSlett
 3. Hei hei!
  Så fine ting du fekk, og så kjekt å få gåve:)
  Speilet blei verkeleg flott!
  Eg likar meg godt her på bloggen din:)
  Ha ei fin veke!

  SvarSlett