Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

mandag 14. september 2009

soverommet vårt

Jeg tenkte denne gangen det var på tide med ett soverom innlegg,blir så mye stue,kjøkken,div innlegg på meg .Vi pusset opp soverommet i våres,før jeg begynte med blogging,så derfor tok jeg heller ikke før bilder,men ihvertfall,det hadde vi planlagt leeenge. Jeg ville ha et litt "annerledes" rom,men allikavel lyst og koselig. Så siden alle de andre rommene i huset har hvitmalt panel,ville jeg ha en dus farge på soverommet, så valget falt da på veldig dus,lys grønn.. Var veeeldig skeptisk til den fargen,men den ble veldig rolig og fin på veggen! på den ene veggen satt vi opp foto tapet som jeg bestilte på nettet,er bilde av kirsebær blomster. Det var jeg au veeeldig skeptisk til;) men det ble kjempe koselig,og ikke minst "annerledes" :). Gulvet hadde et fryktelig belegg,som selvfølgelig kom av rimelig kjapt,og under var det vakre,gamle tregulv,som selvfølgelig ble malt hvite:)  
Malin lille sover au veldig godt i mammas og pappas seng;)..
Var et ganske mørkt bilde det her, så fargen kom ikke så godt frem..det er en del lysere enn det her..:)

6 kommentarer:

 1. Veldig fint det ble etter oppussing :-)

  SvarSlett
 2. Hei :)
  Kjempe fint soverrom!
  Kunne du vært så søt å lagt ut fargekoden på den nydelige grønn fargen her?
  Mvh Merethe

  SvarSlett
 3. hei:) takker for det:) ja,selvfølgelig skal du få farge koden! merket er gjøco fashion 15,s 1010 g30y. Mi kjøpte den på total industri.

  SvarSlett
 4. For et nydelig soverom!! kan tenke meg det er utrolig avlappende å sove der!! MMM der kunne jeg bare vært en dag og dte hadde vært en spa opplevelse!! Nydelig jenta di er og jeg likte hodt det hjertet!!!

  SvarSlett
 5. Hej, kom inom din blogg av en slump... Men här var det ju såå mysigt - väldigt fina saker och ting du har. Jag ägger till mig som följare... ;)
  Ha en fin söndag!
  Hälsningar Joy

  SvarSlett
 6. Å gurilann for en flott tapet og nydelig farge! Du er virkelig flink!

  SvarSlett