Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

fredag 11. september 2009

GOD HELG:)

Ukene går altså så fort! nå var det allerede helg igjen,og fint er jo det:) Jeg skal kose meg med litt hage arbeid kanskje..plante litt fler lyng planter..eller ta en tur på loppis eller kanskje en lang skautur,med mann,barn og hund..:) Deilig med helg,da kan man bare kose seg og gjøre akkurat det man har lyst til:) det gjør ihvertfall mi(stort sett..) Håper alle får en kjempe fin helg!! kos dere masse:)

3 kommentarer:

 1. God helg til dere også, dumt vi ikke fikk til skogtur, men godt det er helg ofte :))
  Jeg la meg til som følger på bloggen din ..

  SvarSlett
 2. ja,så det! så kosli:)) ja,mi må nødt til å få til en tur en dag:) god helg til dere au:)

  SvarSlett
 3. Heihei, koselig med kommentar ;)
  Jeg måtte jo ha noe, vi er på fornavn nesten der nå :)) hun la meg jo til på bloggen, hehe...,så snakket en del da vi var der, hun er hyggelig...
  Den er ikke avansert, fant fort ut at han kunne hatt et høyere nivå, dette er nivå en, så ville nok tatt nivå to, tre, de har mange forskjellige sånne leker rundt forbi, kan be de bestille på jobben om du vil ha noe spesielt ;)
  De ballene er jo gøye, har en, men blir litt fort lei, tror jeg, og de kong til å putte en godis i, men blir litt kjedelig det og. Han fikk denne for å ikke mase så når han kjeder seg, trenger hjernetrim og.
  Det dere kan gjøre er jo å gjemme ting, han kan jo søk, som du sa...
  Også går det jo ann å lage ting, legge et lokk over godterier, kanskje en ti liters bøtte, så han må forstå hvordan han dytter den inntill enn vegg så den detter f.eks.
  Eller en melkekartong med hull, kan lage mye selv.
  Ja, det er vel det jeg har av råd :)

  SvarSlett