Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

onsdag 23. september 2009

ovnen er min!!!Steke ovnen jeg skrev om i forrige innlegg, er nå min!!! :) Den ligger pent og pyntelig pakket inn på hengeren,klar til å bli kjørt til Sverige neste uke!! den virket også, så nå blir det spennende å se om den passer inn der den forrige sto;)  jeg tok bilde av den mens den lå kveila på hengeren stakkars,men ble ikke så veldig bra liksom..Så jeg får vente med å legge ut bilde til den står fint på plass på mitt gamle,svenske kjøkken;) 


2 kommentarer:

  1. Gratulerer med ovnen:))
    Jeg gleder meg til å se bilde av den på kjøkkenet, den er jo kveilet på hengeren nå så :p

    SvarSlett
  2. Gratulerer med ovnen:) Gleder meg til å se bilder av den hos deg- og det er jo så stas når man får noe man virkelig ønsker seg:)

    SvarSlett