Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

søndag 13. september 2009

speilet nesten ferdig

Det brune speilet jeg kjøpte på brukten har nå fått ett strøk hvit lakk,ble kjempe fint!! jeg har hatt så lyst på sånn et kamin speil,men de er jo så dyre i butikkene..Men så dukket det jammen opp et ,godt gammelt ett på brukten til 200 kr!!  Må ha ett strøk til på det,men jeg klarte ikke å la være å dra det oppp fra kjelleren for å se åssen det ble:)

9 kommentarer:

 1. Så flott!! Eg elskar at ein kan kjøpe halvfine ting og forvandle det til noko vakkert!! :-)
  Eg skulle egentlig på loppemarked i dag, men våkna med intens hovudverk - så eg blei nødt å droppe det!

  Eg har aldri vore innom bloggen din før, men eg kjem garantert tilbake :)

  God søndag!

  SvarSlett
 2. hei!! tusen takk:) loppe marked er så utrolig morro,er så mye ting og tang som blir super fint med bare litt ny maling:) huff,kjedelig med hode verken din:( god bedring:) håper e ser deg igjen her inne:) fortsatt fin søndag:)

  SvarSlett
 3. Hei.For et funn du har gjort.Speilet er nydelig.Liker så godt fasongen på kaminspeil.

  SvarSlett
 4. Har du også vært heldig med speil ja!!! Jeg fikk mitt for 100,- !! det er jo sååå gøy når en kommer over sånne kupp.

  Kjempefint var det:)))

  SvarSlett
 5. Hei
  Grattis med flott funn. Speilet er nydelig. Flott med hvitmaling

  Ha en fin kveld
  Beate

  SvarSlett
 6. Så nydelig det ble!!! Passet jo kjempe bra inn!!! Er det ikke topp at man kan få tak i ting til en billig penge og gjøre det fint??? I love it:)

  SvarSlett
 7. tusen takk alle sammen for koselige kommentarer:D it makes my day!!! :) ja,det er jo så gilt når en får tak i billige god biter,og ekstra stas er det jo å pusse det opp selv ( les: mannen min;) ) og se at resultatet faktisk blir så bra som forventet!! :))
  fortsatt fin kveld alle sammen:)

  SvarSlett
 8. Så utrolig fint soverom, der sover du vel godt:-)
  Speilet ble som nytt, kjempe fint...
  Du kan jo kjøpe ferdig wallword klistremerker på Panduro, veldig fint å sette på speil:-) Bare et lite tips..god helg..klem Stine

  SvarSlett