Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

lørdag 31. oktober 2009

malin's rosa rom:)Nå tenkte jeg at jeg måtte benytte sjansen til å få lagd et blogge innlegg av lille prinsesses rom,mens det ennå er nyryddet;) er ikke  lenge om gangen at det er sånn:). Mor synes jo det er veldig gøy å dille på rommet hos,men trur ikke lille prinsesse er like opptatt av den rosa prinsesse faktoren som jeg er;) .
Her har ho en liten sove hule, med stjerne himmel og et hav av bamser.Her koser ho seg om kvelden med å lese bøker og leke med alle bamsene sine:) deilig med sin egen lillle private hule. Ho hadde en periode der ho var redd for å legge seg på rommet sitt om kvelden,så da tenkte jeg kanskje det kunne hjelpe å gjøre det litt lunere og kosligere der ho skulle sove,og det hjalp faktisk det! trur ho følte seg litt tryggere:)
Det hvite bord og stol settet kjøpte jeg på loppis i Sverige for 75 kr,ferdig malt;) veldig greit:)Denne søte vogga har pappa rune lagd til Malin sine dukker,så det er jo litt koselig,og teppene oppi har bestemora lagd:)Jeg har en stund vært på utkikk etter en søt cd spiller til rommet hos,men det er ikke akkurat mange fine å velge mellom,men så kom jeg over denne her på en ica butikk!! og det er jo litt moro da at den matcher veldig i fargene på rommet hos;)


Håper alle har en kjempe fin helg!!
kos dere på halloween:)


7 kommentarer:

 1. Hei, jeg er også en ganske fersk blogger, og kom tilfeldig over denne bloggen, forresten veldig fin!

  Vi har nylig flyttet til et lite gårdsbruk, eller det er hus og låve, da:)
  Ellers driver vi med et lite puddel og malteseroppdrett, så det er gårdsdyrene våre:)

  Legger meg til som følger, jeg, og håper du vil besøke meg og. Har en liten konkurranse med trekning 6.november, ikke noe stort, men er liten oppmerksomhet til de som vil følge bloggen, og link gjerne til den hvis du vil:)

  Ha en hyggelig kveld..

  Forresten utrolig koselig boks fra europris, den har de ikke her vi bor, den var koselig!

  Hilsen Mariann

  SvarSlett
 2. Nydelig jenterom!!:) ønsker deg en fin helg!! klem fra Lillan

  SvarSlett
 3. Åååå... Vilket fint prinsess-rum! Och den vaggan vara ju bara sååå fin! Han lagar inga på beställning? ;)

  Jag hoppas på att det kanske blir en liten prinsessa i huset nästa gång, hihi... Är nämligen väldigt glad i rosa.

  Wallstickersen har jag beställt från www.unikdekor.se - har gjort ett inläggom det i bloggen...
  Ha en fin söndags kväll!
  ♥ hälsningar Joy

  SvarSlett
 4. Hei!
  Takk for hilsen på bloggen! Koselig at du vil følge den ;) Den blir nok litt mer spennende etterhvert som vi kommer igang med et prosjekt som er under "utredning".
  Lofoten er vakker ja (spesiellt når man ikke bor her...hehe). Nå har jeg funnet roen her oppe, og det er godt!!

  Nå skal jeg ta meg en titt hos deg :)
  Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 5. Så vakkert prinsesserom!
  Ha ei herleg veke:)

  SvarSlett
 6. så utrolig skjønt jenterom:) Skikkelig prinsesserom:) jeg tenkte å gi cd spiller til min prinsesse til jul, var den dyr og fungerer den greit? Den var jo bare helskjønn:) likte også veldig godt den cd-holderen med aritokattene på, kan jeg spørre hvor du har kjøpt den:?

  Takk for koselig kommentar inne hos meg og utrolig kjekt at du vil følge meg, legger deg til i lista mi jeg:)

  Den boksen du har kjøpt på europris var kjempefin:) jeg kjøpte julekakebokser med samme mønster på europris, kjempefine og kostet en femtilapp for tre, genialt:)

  Ønsker deg en nydelig mandagskveld:) klem monica

  SvarSlett
 7. Så søtt, jentete prinsesse rom Malin har :-) Kjempe koselig!

  SvarSlett