Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

tirsdag 13. oktober 2009

Vakre kort og stryke merker


Jeg har fått så sansen for å pynte med disse skjønne ,gammeldagse kortene. De er så nostalgiske og fine, også synes jeg faktisk de ligner litt på min Malin da ho var mindre;) ho var like krøllete og fin som disse fine engle jentene ( er fremdeles en skjønn liten engel, bare litt mindre krøllete;)  ) . Så fikk jeg skrytt litt av tulla mi i dag au:) . De passer ihvertfall godt inn i den romantiske stilen som så mange av oss liker, og spesielt da sammen med gamle ting synes jeg. Spesielt i de gamle vindus rammene jeg kjøpte i Sverige sist . De ble litt mer romantiske med litt engle pynt:).

Et kort har fått plass i et lite skap med glass dør..Et stryke merke ble satt på et gammelt putevar med monogram og blonder..men desverre var jeg litt uheldig med varmen på stryke jernet,så det ble litt brune striper på det.. men jeg får bare late som det er gammel "slitasje" som skal være der:)

 Så som dere ser er jeg ordentlig" engle kort inspirert for tida:) Skal få noen av de opp på Malins rom au etterhvert tenkte jeg,kan jo bli litt for mye av det gode;) De er jo ordentlig sjamerende på et barne rom også da,spesielt de med aftenbønn på ,de er jo bare søte..

Nå er det natta her,drøm søtt alle sammen:)

*
god natt,god natt!
kryp under ditt dekken,
med nelliker stukket,
og roser besatt.
Med sølvhvite blader
fra bringebærhekken.
I morgen igjen om Gud så vil,
vekkes du opp av englenes spill.

*

6 kommentarer:

 1. sier du det ja!! hehe... Regner med at du ikke er ferdig å poste innlegget enda siden jeg bare ser overskriften, men ville bare takke for hyggelig kommentar i bloggen min! Sov søtt lillevenn var jo nydelig! Det tror jeg jammen i meg at jeg skal skrive over sengen:) Takk for tipset!!

  SvarSlett
 2. hehehe,var visst litt kjapp i stad ja,men nå er det ferdig da;) så moro hvis du vil bruke det,da må du legge ut bilder etterhvert så ihvertfall:)

  SvarSlett
 3. Så flott det ble!! Jeg har fått dilla selv og har noen prosjekter på gang med slike bilder:P Selvfølgelig skal jeg legge ut bilder når jeg har malt:P Ha en fin kveld!

  SvarSlett
 4. Ånei, så fine kort, jeg har sett noen hos Frøken Olsen.
  Hvor handlet du alt dette da? De er vel ganske dyre? Det er jo greit å pynte med overalt bak ting osv.
  Tror jeg må ha noe sånt jeg også, kanskje jeg kan ønske meg til jul? ;)

  Klem cousin

  SvarSlett
 5. Åh, så fin dikt du hade på slutet...
  Ja dessa korten är så vackra, har köpt ett par också som jag måste få upp snart, hihi...

  Apropå Jamie så friade min man till mig på hans restuarang i London. Och maten där var så otroligt bra!

  Önskar dig och familjen en mysig helg!
  Kram joy

  SvarSlett
 6. Åh, her var det veldig mye pent!Den vindusrammen din var virkelig et FUNN!!!Send den gjerne hitover hvis du blir lei av den, hihi.
  Takk for titten og ha en fin lørdag!

  SvarSlett