Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

lørdag 10. oktober 2009

piker,vin og sang!! :)


I kveld skal jeg koose meg sammen med mine to besteste venner! Mi skal ha en liten jente fest med ost ,kjeks og selvfølgelig vin! :) Da blir det nok høy kjåse faktor og god stemning! pleier å bli det når vi tre er sammen:) bare synd det blir så alt for sjelden.. Vi sier alltid  etter hver gang vi har vært sammen ; "at nå må det ikke bli så lenge til neste gang" !! men er rart det der ,hvordan hverdagen sluker tid og energi!!  Men da setter vi ihertfall utrolig stor pris på de gangene vi først møtes! :)


Håper alle har en kjempe fin helg og koser seg med venner,familie,shopping,loppis,god mat,vin eller noe annet hyggelig som gjør livet godt å leve!! :D

3 kommentarer:

 1. http://www.joridkvam.com/ gå inn på denne bloggen, der finner du en side med hjelp, om du ikke forstår det så bare send hun en mail, hun hjalp meg med tre kolloners blogg, men underskriften klarte jeg selv, du kan få den automatisk, eller du kan legge den opp som bilde i hvert innlegg du vil ha den slik jeg gjør :) Ikke alltid det passer med Klem ;)

  Ja, han begynner bli flink nå, og det er gøy, snart slutter kurset og vi skal videre til videregående.

  Håper du koser deg på jentefest, jeg trodde jeg skrev en kommentar om det, men det kom ikke, så da sier jeg det igjen :)

  Klem Monica

  SvarSlett
 2. Så hyggelig!! ingenting er bedre enn vin og gode venner:D Kos deg!!

  SvarSlett
 3. å sååå koselig du må ha hatt det i går veld,estandig hyggelig med gode venner,det betyr masse.
  ha en hyggelig kveld.
  klem fra sylvia.
  ps.tusen takk for hilsen

  SvarSlett