Om meg

Bildet mitt
jeg er 30 år,vært gift i to,og samboer i 10 år med Rune. Vi har en datter på snart seks år,Malin. Vi bor i tvedestrand i ett koselig,lite rødt hus,sammen med cavalieren vår basse, katten Buster og kaninene,Topp og Fiola:) . Jeg jobber i barne hage, og har gjort det til sammen i ca 10 år. Jeg er lidenskapelig opptatt av interiør,oppussing, og "dilling". Er også veldig glad i å lese,både bøker og blader,spesielt interiør blader;)

torsdag 16. juli 2009


Som dere ser,så er det stadig noen nye" forside bilder". Jeg blir ikke helt fornøyd altså.. Får de liksom ikke til å passe helt til. Går det ikke ann å få litt mindre forside på en måte? noen som vet?.. hm,ja ja,får bare fortsette å prøve meg fram:) Vil helst ha et hage bilde,og da aller helst av mine nydelige roser som stadig går igjen på bildene her, er litt stolt av de;)

3 kommentarer:

  1. Hei, bloggen din blir bare finere og finere den! men om du ønsker mindre bilde, kanskje du skal prøve en annen mal/utforming på bloggen? Det finns jo mänge!

    SvarSlett
  2. Hei!Er det ikke bare å redigere "overskrift" i navbar (som du finner under utforming) og sørge for at bildet du laster opp ikke er så stort? På min blogg er overskrifts-bildet 581 x 334 pixler.Håper du får det til :)
    hilsen salige lavendel

    SvarSlett